Cseresznyepálinka baráti beszélgetésekhez
KIZÁRÓLAG 18 ÉVEN FELÜLIEK FIGYELMÉBE!
Sokféle gyümölcsből készülhet pálinka, például szilvából, körtéből, almából, kajszibarackból, cseresznyéből, málnából és szamócából, de még vadon termő gyümölcsökből, azaz bodzából, kökényből, vadmálnából készült pálinkát is fogyaszthatunk, ha ahhoz támad kedvünk.
Miért éppen cseresznyepálinkát és milyet is igyunk?
A legtöbb cseresznyepálinka fekete cseresznyéből készül. Ez egy roppant ízletes gyümölcs, tele mindenféle értékes és hasznos tápanyaggal. Jótékony hatásairól is ismert ez a gyümölcs. Nagyszerűen tisztítja a veséket és a vért is. Akármilyen cseresznyepálinkát is kortyolgatunk, mindegyikben felsejlik a gyümölcs édeskés, kissé fanyar íze és illata, de azért nem mindegy, hogy milyen pálinkát is fogyasztunk.
Ha szeretünk pálinkázni és közben nagyokat beszélgetni a barátainkkal, akkor a Gyulai Vadcseresznye Pálinka is nagyszerű választás, amelyet nem csak önmagában, hanem akár desszertek mellé is kortyolgathatunk. Ez a dinamikus és lendületes ital komplex ízélményt ígér, hiszen egy testes, fűszeres és fanyar italról van szó, de a cseresznyére jellemző édeskés és enyhén marcipános íz is felsejlik benne.
Amennyiben vacsorára is meginvitáljuk a barátainkat és nem csak valamilyen sültet készítünk számukra, hanem valamilyen édes desszerttel és csokoládéval is meglepjük őket, akkor szervírozzunk Panyolai Elixír Feketecseresznye Pálinkát, amely nem csak édes, hanem érzéki ízével is elkápráztathatja a vendégeinket.
Hasonló hatást válthat ki a barátainkból, ha Gyulai Szomolyai Feketecseresznye Pálinkát töltünk a poharukba. Az elegáns ital nagyszerűen megállja a helyét ünnepi alkalmakkor aperitifként vagy digestívként, akár egy kávé mellé vagy szivarozáshoz. Ez a pálinka egy megbízható társ lehet kellemes beszélgetések során. Az íze édeskés, míg az illata, a karamelles feketecseresznye illatát idézi.
Ha csak gyümölcsös desszertet, könnyű ételt vagy csokoládét kínálunk a barátainknak, válasszuk a Pannonhalmi Feketecseresznye Pálinkát. A pálinka alapja a napon feketére és ropogósra érett lédús feketecseresznye, melynek nem csak a zamata, az aromája is kiváló.